Chocolademuffin, product informatie,  
 

cacao

Chocolade Muffin

     
 
 

Biologisch speltmeel en biologische cacao...

 

Zonder cacaoboter
Tarwevrij
Ei-vrij (veggie vegan)
Koemelkvrij en Lactosevrij
Gistvrij
Caseïnevrij
Sojaeiwitvrij, Sojaolievrij

Zonder toegevoegd zout
Zonder geraffineerde
koolhydraten
ofwel suikers

 

 

 

NIEUW: Spelt Chocolade Muffin

Cacaopoeder, niet vervuild met vulmiddelen als suiker en maiszetmeel is moeilijk te vinden. Verbouwd in de Dominicaanse Republiek, verwerkt in Nederland onder Zwitserse supervisie... (cacao)

Begin 2005 hebben we een veganistische kruidkoek aan ons assortiment toegevoegd. Nu is ons assortiment uitgebreid met nog een diervrij speltproduct. De basisgrondstoffen speltmeel, cacao en sucanat zijn standaard ecologisch.

De Chocolademuffin is vrij van transvet, -kunstmatige smaak- en kleurstoffen en worden gemaakt van uitsluitend plantaardige grondstoffen. De koek wordt op een relatief lage temperatuur gebakken. Het produceren geschiedt bewust op kleinschalige, profesioneel ambachtelijke wijze met 100% persoonlijke aandacht van de bakker zelf.

lees verder over cacao>

De terugkeer van spelt. Het beste nieuwe graan heeft een lange geschiedenis.

Soms zijn de originele ideeën nog het beste. Het wiel is in duizenden jaren niet veel veranderd,en het smakelijke en voedzame spelt, is één van de eerste graansoorten verbouwd door de vroege landbouwers sinds 5.000 V.Chr., vindt vernieuwde populariteit bij de Nederlandse consumenten.

Het "nootachtige" aroma van spelt is lang populair geweest in Europa, waar het ook bekend is als: "Farro" (Italië) en "Dinkle" (Duitsland). In de tijden van het Romeinse rijk was het "Farrum", en de oorsprong kan terug worden gevoerd tot het vroege Mesopotamië. Spelt (Triticum spelta) is een oude en verre neef van de moderne tarwe (Triticum aestivum). Spelt is één van oudste van gecultiveerde granen, slechts Emmer en Elkorn zijn hier aan voorafgegaan.

lees verder over speltmeel >

Allergenen informatie

100% puur cacao, zonder cacaoboter

Eivrij, Tarwevrij, Koemelkvrij en Lactosevrij, Gistvrij, Caseïnevrij, Sojaeiwitvrij, Sojaolievrij, Zonder toegevoegd zout, Zonder geraffineerde koolhydraten ofwel suikers,


Er wordt geen voorraad aangehouden. De koek wordt pas gebakken na opdracht en worden direct verzonden, zodat ze vaak nog te vers zijn bij aflevering. Deze chocolade delicatessen zijn ook zeer geschikt om als persoonlijk, of zakelijk relatiegeschenk cadeau te geven. Om dit extra te benadrukken biedt Voedingswaar u een aantal extra services. Producten kunnen bij Voedingswaar.nl per e-mail of via de website www.Voedingswaar.nl worden besteld. De producten worden per post verzonden of kunnen worden opgehaald op de locatie.

klik hier voor een navigatievenster
 
* Biologisch (Eko)
Voedingswaardentabel
 
klik hier voor een navigatievenster
 
 
klik hier voor een navigatievenster
©2005 Voedingswaar.nl

Google
WWW www.voedingswaar.nl