Cacao

PRONATEC betrekt zijn cacaobonen voor de meerderheid van eigen Yacao project in de Dominicaanse Republiek, dat uit een coöperatie van kleine boeren bestaat.
Na het fermentatieproces en het drogen d.m.v. een "zonne-warme luchtprocedure" (Wat door een Zwitser werd ontwikkeld) worden de cacaobonen gescheiden van de schil. De bonen, ook wel "nibs" genoemd worden vervolgens vermalen tot een fijne cacaomassa.

In grote persen onder hoge druk ontwikkelt zich van de cacaomassa, De boter van de cacao en poeder. De vloeibare cacaoboter komt heet van de pers en of in cardboards koelt één neer of in tanks die bij een gematigde opgeslagen temperatuur worden gehouden. Het cacaopoeder is eigenlijk dat Pressrueckstand (filtercake) van cacao boterproductie. Afhangend van grootte van de pers ontwikkelt het zich in de vorm vanenorm, harde schijven. Van het malen van deze het poederresultaten van de schijvencacao.

De massa van de cacao door fijne van te malen kakaobohnen vervaardigt. Kakaobohnen geworden zo lange echtgenoten aan het een vloeistof De massa wordt. Daarna wordt het gekoeld neer en in blok gevormd. Het bevat ong... 53% cacaoboter en geworden voor productie van chocoladegebruik.

De boter van de cacao zijn natuurlijk, crèmefarbige Vet de cacaomassa. Het geeft de smaak en die aan de chocolade Soepelheid.

Om het natuurlijke zuur van de cacao te verminderen, wordt dat Het poeder van de cacao natuurlijk alkalisiert (ook niet alkalisiert beschikbaar). Dit product is beschikbaar in twee soorten. Met laag vet cacaopoeder (10-12% bevat cacaoboter) wordt normaal met de productie van koekjes, cake, enz... gebruikt. De vetrijke variant (20-22% bevat cacaoboter) wordt voor de productie van ontbijtdranken en voor de decoratie van divers gebruik van bakselgoederen.

PRONATEC bronnen zijn cacaovereisten van zijn Yacao project in de Dominicaanse Republiek, die uit klein bestaat landbouwers coöperatieve verenigingen. Na wordt vergist en droog door een Zwitser het ontworpen zonne verwarmde luchtsysteem, wordt de cacaobonen dangeroosterd en de buitenschillen zijn gescheiden van de bonen. De bonen zijn dan fijn gemalen in cocoaliquor.

Onder hoge druk en in grote dringende machines, Cacaoboter en Cocoapowder wordt geproduceerd uit cocoaliquor.

De vloeibare cacaoboter komt met op hoge temperatuur van aan het drukken van machines wordt en dan gekoeld neer in dozen of binnenopgeslagen aangemaakte tanks.
Cocoapowder is fundamenteel het pressing-residu van de boter productie. Wanneer het de dringende machines verlaat, dit residu heeft een vorm van grote, zeer harde schijven. Cocoapowder wordt definitief geproduceerd door grondig onderaan deze schijven te malen.

De Alcoholische drank van de cacao wordt geproduceerd door geroosterd fijn te malen cacaobonen aan een vlotte, vloeibare staat. Dan, wordt het gekoeld en gevormd in blokken. Het bevat ruwweg 53% van cacaoboter en wordt gebruikt voor de productie van chocolade.

De Boter van de cacao is het natuurlijke, room-gekleurde plantaardige vet gehaald uit de cacaoalcoholische drank. Het voegt zachtheid en aroma toe aan de chocolade.

Het Poeder van de cacao alkalized natuurlijk (ook niet-alkalized beschikbaar), welke een Nederlands proces is om de natuurlijke zuurheid van teneutraliseren de cacao. Dit product is beschikbaar in twee vormen: Het lage vet het type bevat 10-12% van cacaoboter algemeen wordt gebruikt aan aroma gebakken producten (cakes, koekjes, enz.), room, boter geranselde room, room, enz. Het hoge vette cacaopoeder bevat 20-22% van cacao de boter wordt en gebruikt om cakes en suikergoed met een laag tebedekken of te verfraaien. Het is ook uitstekend voor smaakstofpuddingen.


 
klik om te vergroten
 
 
 
 
klik om te vergroten
 
klik om te vergroten
   
 
klik om te vergroten
  klik hier voor een navigatievenster
   
  Geinteresseerd? Klik hier. Verdere Informatie
klik om te vergrotenklik om te vergrotenklik om te vergroten
klik om te vergrotenklik om te vergrotenklik om te vergroten
klik hier voor een navigatievenster
       
 

Voedingswaar.nl
tel. 023-5404140
Email: klik hier

 
2005-2012 Voedingswaar.nl