Voedingswaar Geklaarde Boter        

Geklaarde Boter 

Voedselgroep: Olie, vet, boter, reuzel
De opgaven van voedingswaarden zijn gebaseerd op de
Bundeslebensmittelschlüssel 3.02 en zijn onderdeel van
voedings-software NutriGuide® en Prodi®.
Zij hebben betrekking op 100 g van het overeenkomstige
levensmiddel.
belangrijkste voedingsstoffen
bestanddeel Hoeveelheid  eenheid
brood units 0.0
kilocalorieën 880
kilojoules 3686
eiwit 0.25 gr. 
vet 99,5 gr. 
koolhydraten 0.00 gr. 
alcohol 0.00 gr. 
water 0.20 gr. 
totale voedingsvezels 0.00 gr. 
cholesterol 264 mg. 
mineralen 0.05 gr. 
vitaminen
bestanddeel hoeveelheid eenheid
Vitamine A Retinol 0.85 mg. 
vitamine D 1.60 µg
Vitamine E actief. 3.60 mg. 
foliumzuur 0.00 µg
vitamine B1 0.00 mg. 
vitamine B2 0.00 mg. 
vitamine B6 0.00 mg. 
vitamine C 0.00 mg. 
a-tocoferol 3.60 mg. 
vitamine K 8.00 µg
nicotinamide µg
pantotheenzuur 0.01 mg. 
biotine 0.00 µg
vitamine B12 0.00 µg
retinol equivalent 883 µg
ß-caroteen 200 µg
niacine 60 µg
vrij foliumzuur equivalent µg
vrij foliumzuur µg
Mineralen en sporenelementen
bestanddeel hoeveelheid eenheid
natrium 2.00 mg. 
kalium 3.00 mg. 
magnesium 1.00 mg. 
calcium 6.00 mg. 
ijzer 0.20 mg. 
fosfor 1.00 mg. 
koperen 10 µg
zink 0.18 mg. 
chloride 28 mg. 
fluoride 30 µg
jodide 0.50 µg
selenium µg
mangaan 5.00 µg
zwavel 1000 µg
aminozuren
bestanddeel hoeveelheid eenheid
arginine 8.00 mg. 
cystine 2.00 mg. 
histidine 6.00 mg. 
isoleucine 15 mg. 
leucine 23 mg. 
lysine 18 mg. 
methionine 6.00 mg. 
fenylalanine 12 mg. 
threonine 10 mg. 
tryptofaan 3.00 mg. 
tyrosine 12 mg. 
Valin 16 mg. 
alanine 8.00 mg. 
asparagine 19 mg. 
glutaminezuur 51 mg. 
glycine 5.00 mg. 
proline 23 mg. 
Serin 13 mg. 
anderszins. essent. aminozuren mg. 
essent. aminozuren 131.00 mg. 
anderszins. n. essent. aminozuren mg. 
n. essent. aminozuren 119.00 mg. 
vetzuren
bestanddeel hoeveelheid eenheid
Ges. Vetzuren 62,65 gr. 
meerv. onverzadigde. vetzuren 2.25 gr. 
enkelvoudig onverzadigde. vetzuren 26,88 gr. 
boterzuur 3.82 gr. 
capronzuur 2.53 gr. 
caprylzuur 1,38 gr. 
caprinezuur 3.02 gr. 
laurinezuur 3.44 gr. 
myristinezuur 10,5 gr. 
C15: O vetzuur 1070 mg. 
palmitinezuur 26,48 gr. 
margarinic 639.00 mg. 
stearinezuur 9.61 gr. 
arachidinezuur 0.17 gr. 
beheenzuur 0.00 gr. 
lignocerinezuur 0.00 mg. 
palmitoleïnezuur 1.76 gr. 
oliezuur 21.92 gr. 
eicosenoic 0.10 gr. 
C22: 1 vetzuur 0.00 gr. 
C14: 1 vetzuur gr. 
C24: 1 vetzuur 0.00 gr. 
linolzuur 1.76 gr. 
linoleenzuur 0.49 gr. 
arachidonzuur 0.00 gr. 
C18: 4 vetzuur gr. 
C20: 5 N-3 vetzuur 0.00 gr. 
C22: 5 N-3 vetzuur 0.00 gr. 
C22: 6 n-3 vetzuur 0.00 gr. 
C16: 2 vetzuur gr. 
anderszins. verzadigde mg. 
anders.enkelvoudig onverzadigde Vetzuren mg. 
Nonadecatriensäure mg. 
eicosadieenzuur mg. 
eicosatrieenzuur mg. 
docosadienoic mg. 
Docosatriensäure mg. 
docosatetraeenzuur mg. 
anderszins. polyonverzadigde. vetzuren mg. 
anderszins. SCFA mg. 
kortketenige vetzuren 6350 mg. 
anderszins. middenlange keten vetzuren mg. 
middellange keten vetzuren 4400 mg. 
anderszins. langketenige vetzuren mg. 
langketenige vetzuren 81035 mg. 
Glycerol + lipiden 5473 mg. 
specifieke koolhydraten
bestanddeel hoeveelheid eenheid
sorbitol 0.00 gr. 
glucose 0.00 gr. 
fructose 0.00 gr. 
sucrose 0.00 gr. 
lactose 0.00 gr. 
sterkte 0.00 gr. 
totaal suiker 0.00 gr. 
maltose 0.00 gr. 
galactose 0.00 gr. 
glycogeen 0.00 gr. 
pentosan mg. 
hexosan mg. 
cellulose 0.00 gr. 
polyuronzuren 0.00 mg. 
mannitol 0.00 gr. 
xylitol 0.00 mg. 
anderszins. suikeralcoholen mg. 
Totaal suikeralcoholen 0.00 mg. 
anderszins. monosacchariden mg. 
monosacchariden mg. 
anderszins. disachariden mg. 
disacchariden mg. 
Oligosacchariden resorberen. 0.00 mg. 
Oligosachariden n. Resorberen. 0.00 mg. 
anderszins. polysachariden mg. 
polysacchariden mg. 
anders
bestanddeel hoeveelheid eenheid
Fiber water-. 0.00 gr. 
Fiber w.onopl.  0.00 gr. 
lignine 0.00 mg. 
Purine stikstof mg. 
keukenzout 0.00 gr. 
keukenafval mg. 
anderszins. Eiwitten mg. 
dierlijke eiwitten mg. 
plantaardige eiwitten mg. 
urinezuur 0.00 mg. 
anderszins. organische zuren mg. 
Mol-Diff. Kation-anion ma
Stickstoffaktor gr. 
hoeveelheid vetzuren
gehalte aan mineralen
P / S-verhouding 0.04
Biolog. valentie %
fructose gratis brood units
gem. verbruik mg. 
Allergenen en additieven
Allergeen / additief E-nummer
Melk en zuivelproducten (met inbegrip van lactose)
terug      

 

klik hier voor een navigatievenster
©2016 Voedingswaar.nl

| Producten | Ingrediënten | Informatie | groothandel |
links | contact | disclaimer | spelt meel | amandel meel |
sucanat | teff meel | speltbloem | spelt bakmix | spelt pasta |
geklaarde boter | spelt speculaas | navigatie | online winkel |
hallway | winkels | close |